Over www.pensioenregelingwijzigen.nl

De website www.pensioenregelingwijzigen.nl heeft als doel iedere werkgever in Nederland met een verzekerde pensioenregeling te voorzien van adequate informatie. De variëteit  aan pensioenadvies is erg groot en wordt aangeboden door een grote diversiteit aan adviseurs. Te denken valt aan financiële planners, inkomensplanners, belastingadviseurs, estate planners, intermediairs, etc.   De website is gemaakt op particulier initiatief door een onafhankelijk pensioenadviseur met kwalificerende opleiding WFT Pensioen voor werkgeverspensioenen en DGA pensioen.

Voorzien van adequate informatie

Door de grote diversiteit aan adviseurs is het online informatie aanbod van collectieve pensioenwetgeving beperkt vindbaar en wisselend van kwaliteit. Dit terwijl de problematiek in vele verschillende wetten is uitgewerkt.

Advies op maat

U bent zelf verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie op deze website. Zoals met alle advisering is elke situatie uniek en kan een ogenschijnlijk zelfde situatie toch een andere advies opleveren.  Raadpleeg daarom altijd uw pensioenadviseur. Heeft u nog geen pensioenadviseur? Neem dan contact op.

Comments are closed